Kaupungin hurmaavin kauppa

Tutustu nallekauppa Little Teddy Shopin viehättävään maailmaan Punavuoren sydämessä, Helsingin maineikkaalla design-alueella.

Kaupungin hurmaavin kauppa

Myymälässämme on yli 100 nallen valikoima perinteisiä saksalaisia merkkejä kuten Steiff ja Teddy-Hermann, ja Charlie Bears -nallet ainoana Suomessa. Laaja valikoimamme takaa että meiltä löytyy nalleja jokaiseen makuun ja hintaluokkaan.

Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuinen elämys, ja olemme varanneetkin pienen valikoiman vain myymälässä saatavilla olevia nalleja niille, jotka tulevat paikan päälle.

Pieni myymälämme sijaitsee kätevästi Viiskulman raitiovaunu- ja bussipysäkin vieressä, ja se on ohittamaton kohde sekä paikallisille että vierailijoille. Hyppää raitiovaunuun linjoilla 3 ja 1 tai ota bussi 20 tai 30, niin pääset aivan liikkeemme viereen. Helsingin myymälämme on avoinna tiistaista perjantaihin kello 12-18 ja lauantaisin kello 12-16. Myymälämme on suljettu sunnuntaina ja maanantaina.

Tervetuloa käymään, olitpa sitten nallekeräilijä, etsit täydellistä lahjaa tai yksinkertaisesti arvostat sitä iloa jonka nalle voi tuoda.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...