Palvelut

Nallesairaala

Nallesairaalassamme hoidetaan ajan kuluttamia nalleja äärimmäisellä huolellisuudella ja tarkkuudella. Olipa vaiva sitten löysä raaja, kadonnut murina tai puuttuva silmä - taitava nallekäsityöläisemme Eerika on omistautunut korjaamaan ja palauttamaan rakkaan nallesi muotoonsa. Jokaisella nallella on oma tarinansa, ja meille on kunnia varmistaa, että tarina jatkuu vielä vuosia. Luota nallekarhusi meidän käsiimme ja teemme parhaamme että nallesi nousee uuteen kukoistukseen.

Nallekylpylä

Ajan myötä nallet keräävät muistoja, seikkailuja ja hieman myös likaakin matkan varrella. Anna siis nallellesi sen ansaitsemaa hemmottelua Teddy Spa -kylpylässämme. Erikoispuhdistuspalvelumme on suunniteltu hoitamaan kaikkein herkimpiä ja hauraimpia materiaaleja, ja se takaa, että nallesi palaa sinulle raikkaana ja elinvoimaisena vaarantamatta sen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Olipa kyseessä sitten hellävarainen puhdistus tai perusteellinen virkistys, Teddy Spa -hoitolamme nuorentaa nalleasi ja tekee siitä valmiin moniin tuleviin syleilyihin ja seikkailuihin.

Ota yhteyttä ja pyydä arvio osoitteesta info@nallekauppa.fi. Liitä mukaan tiedot siitä, mitä palveluita nallesi tarvitsee, ja liitä mukaan vähintään yksi valokuva.