Valokuva: Charlie Bears

Labyrintin salat avautuvat

Charlie Bears 2024 kokoelma

Kreikkalaisen mytologian ensimmäisten labyrinttien symboliikan innoittamana monet tämän vuoden kokoelman nallet ovat saaneet inspiraationsa sen myyteistä, legendoista, sokkeloista ja arvoituksista.

Sukellus syvemmälle mysteereihin läpi vuoden

Tämän vuoden Charlie Bears -malliston nimi on Labyrintti. Kokoelman nallet ja niiden nimet heijastavat tätä kukin omalla tavallaan, ja löydät varmaan monia tuttuja pelejä ja muita teemoja.

Jokaisen uuden kokoelman Charlie Bears -nallet julkaistaan vähitellen seuraavan vuoden aikana. Meille tuleekin joka kuukausi uusia nalleja tästä mallistosta, joista ensimmäiset jo muutaman viikon kuluttua. Yhteensä nallekaupan valikoimiin tulee vuoden aikana 96 uutta nallea uudesta mallistosta. Koko mallisto itsessään on hieman laajempi, mutta keskityimme niihin, joista pidimme eniten.

Koska emme voi taata, milloin nallet tarkalleen ottaen saapuvat, emme ota vastaan ennakkotilauksia tai varauksia. Jos olet kiinnostunut jostakin nallesta, voit klikata jokaisella tuotesivulle olevaa ilmoitusnappia, jolloin tiedämme ilmoittaa sinulle kun suosikkinallesi saapuvat kauppaan. Äläkä unohda tilata uutiskirjettämme, saat sen kautta tiedon kaikista uusista nalleista sekä parhaat tarjoukset!

Bearhouse Bears 2024

Tämän vuoden Bearhouse Bears Collection sisältää kuusi pehmoa, jotka ovat saaneet inspiraationsa eri puolilla maailmaa elävistä eläimistä. Jotkut niistä tunnistat heti, mutta toisista et ehkä ole kuullutkaan aiemmin sillä ne ovat kadonneet jo kauan aikaa sitten. Bearhouse Bears -pehmohahmoja ovat kaikki nivelettömiä pehmohahmoja, ja sopivat kaikille yli 18 kuukauden ikäisille nallefaneille.

Saamme vain kolme kappaletta kutakin näistä hyvin erityisistä nalleista, joten lisää ilmoituspyyntö niin tiedotamme kun suosikkisi saapuvat!

Charlie Bears Plush Collection 2024

Tämä on Charlie Bearsin kokoelman ydin vuodesta toiseen, josta löytyy erilaisia nalleja perinteisistä vuosinalleista uusiin erilaisiin minisarjoihin. Kaikki kokoelman hahmot ovat täysin nivellettyjä ja sopivat kaikille nallefaneille kolmesta ikävuodesta ylöspäin.

Saamme vain kolme kappaletta kutakin näistä hyvin erityisistä nalleista, joten lisää ilmoituspyyntö niin tiedotamme kun suosikkisi saapuvat!

Charlie Signature 2024

Viime vuoden Signature Collection -malliston jälkeen on luvassa neljä uutta hahmoa, jotka löytyvät Lewis Carrollin lumoavista tarinoista Liisan seikkailuista ihmemaassa. Ne on valmistettu laadukkaasta tekoturkiksesta ja niissä on hienoja yksityiskohtia. Signature Collection -nallet sopivat 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille keräilijöille, ja niitä valmistetaan vain rajoitettu 750 kappaleen painos. Jokaisen nallen mukana tulee oma Charlie Bears Signature Collection -pussi.

Saamme vain yhden kappaleen kutakin näistä hyvin erityisistä nalleista, joten lisää ilmoituspyyntö niin tiedotamme kun suosikkisi saapuvat!

Isabelle Collection 2024

Monet tämän vuoden Isabelle-kokoelman hahmoista ovat osa Far, Far & Away -minisarjaa. Niihin kuuluu myös koko tämän vuoden Charlie Bears -malliston nimikkonalle, hienoja yksityiskohtia täynnä oleva Labyrintti-nalle. Suurin osa Isabelle-malliston nalleista on valmistettu hienoimmista mohair- ja alpakkakuiduista. Kaikki Isabelle-malliston hahmot soveltuvat 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille keräilijöille, ja jokaisen mukana tulee oma numeroitu aitoustodistus.

Saamme vain yhden kappaleen kutakin näistä hyvin erityisistä nalleista, joten lisää ilmoituspyyntö niin tiedotamme kun suosikkisi saapuvat!